Adviseurs en ontwerp voor digitale transformatie

Oplossing – Digitale Transformatie

We werken samen met onze klanten vanaf het begin van hun digitale transformatietraject. In samenwerking met de belangrijkste belanghebbenden ontwikkelen we hun visies, analyseren we de behoeften van het bedrijf en definiëren we de vereisten.

Ons adviesbureau kan projecten van elke omvang ondersteunen, van het ontwerp en de discussies over geschikte oplossingen voor vergaderruimten tot het ontwerp en de netwerkvereisten voor een grote controlekamer. We hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van audiovisueel, beveiliging, netwerken, nieuwe en gespecialiseerde technologieën, waardoor ons team de juiste expertise heeft om klanten het advies en de richting te geven die ze nodig hebben om hun strategische plannen voor digitale transformatie te ontwikkelen.

We bieden volledige consultancy en voeren relevant marktonderzoek en beoordelingen van de geschiktheid van technologie uit om ervoor te zorgen dat klanten in staat worden gesteld om beslissingen te nemen. We bieden ook conceptontwerpen en visualisaties, en het ontwerp van geïntegreerde technologieoplossingen.

Onze oplossingen

Luchthaven Heathrow – Advies & OntwerpBritse politie - advies en ontwerp

Onze klanten